EL NOSTRE CONTEMPORANI

EL CRIT

Hem aconseguit crear un punt de fuga molt similar a el de la obra d’art. Les mans estan col·locades d’una manera que expressa l’horror de la persona del quadre.

CAMINANT DAMUNT UN MAR DE BOIRA

Podem veure com el noi està mirant a l’horitzó, el carrer simbolitza la boira, els edificis representen les afilades muntanyes. El noi mira al carrer com si fos el millor que hi ha per desconnectar del món actual igual al del quadre.

LA LLIBERTAT GUIANT EL POBLE

Introducció

Amb els nostres companys de classe hem intentat representar la Llibertat Guiant El Poble, hem substituït la bandera francesa amb la catalana i ens hem tirat al terra per simular gent morta.

LA MORT DE MARAT

El banc representa la banyera, i el noi representa a Marat, mort, pels seus ideals. La fulla representa la carta que va deixar la assasina que va matar a Marat

LA GRAN ODELISCA

El noi està posicionat d’una forma provocativa a sobre el llit com es representa al quadre. Es veu que els dos tenen una posició molt confortable i estan a gust.

NAPOLEÓ I EN EL SEU TRÓ

El representant està assentat amb una posició d’autoritat i de lider total amb dues armes a les mans i amb aquesta posició en la que estat assentat a la cadira com si fos el tro reial  .